БНТ обяви, че започва да подготвя българското участие на Евровизия 2018.

...
БНТ обяви, че започва да подготвя българското участие на Евровизия 2018.
Коментари Харесай

БНТ търси следващия участик в Евровизия

БНТ обяви, че стартира да приготвя българското присъединяване на " Евровизия 2018 ". 68-мото подред издание на песенния конкурс ще се организира в Лисабон на 8, 10 и 12 май под мотото „ All Aboard! ” („ Всички на борда! “).

Особеното тази година е, че се търси не просто добър реализатор с хубава ария, а цялостен продуцентски екип, който да се погрижи за цялостното показване на парчето.

Българска национална телевизия кани за присъединяване в българската селекция професионални екипи или продуцентски компании с цялостна идея за представянето.

Кандидатите би трябвало да са продуцирали най-малко 3 музикални плана, които са добили гласност, да са регистрирани като музикални продуценти в ПРОФОН репертоар и да презентират активността и екипа си. Предимство е опитът в менажирането на артисти-изпълнители и в организирането на музикални събития.

Песента би трябвало да дава отговор на условията на разпоредбите за осъществяване на състезанието (които са оповестени в уеб страницата на БНТ). В екипа, основал песента, би трябвало да има българско присъединяване и форматът на демо версията на песента да е wav или mp3 и да участва текстови файл с текста.

Изпълнителят би трябвало да дава отговор на условията на разпоредбите на състезанието. Трябва да е жител на България, да има театрален опит и участия онлайн и да показа къса биография със фотография и линкове към видеоматериали с негови участия онлайн и музикални клипове.

Изисквания към театралната идея са да има малко текстово изложение на концепциите за театрално показване, както и скици, фотоси, видео и линкове към тях, стори бордове. Информацията както за екипа, по този начин и за броя реализатори, костюми, хореография, музикални принадлежности (ако има такива), въодушевление, преобладаващи цветове и облици в осветлението и графиката на ЛЕД стените би трябвало да бъде ясно разказана.

Бюджетът за осъществяването на условията се поемат от продуцентската компания или екип. Срокът за подаване на концепциите е 20 декември 2017 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР